A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Звернення голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2022 08:08
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

 

Шановні мешканці Бахмутського району!

 

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Сьогодні Україна схиляє голову перед пам’яттю своїх захисників.

Вшанування  пам’яті полеглих героїв України у цей день обрано не випадково. Ця дата приурочена до дня найбільших втрат української армії на Донбасі – дня виходу наших воїнів з оточення в Іловайську у серпні 2014 року. Тоді вони опинилися сам на сам із ворогом, проте до останнього свого подиху мужньо стояли за кожного з нас – за те, щоб ми могли під мирним небом жити, вчитися, працювати, ростити дітей, впевнено дивитися в майбутнє та робити кращою нашу рідну Україну.

І нині, під час повномасштабного воєнного вторгнення рф, військовослужбовці Збройних Сил України, бійці тероборони, жертвуючи власним життям, захищають  рідну землю та щодня доводять, що український народ – нескорений та незламний у своєму прагненні захистити право своє та майбутніх поколінь на гідне життя у вільній незалежній країні. 

Вклоняємось перед пам’яттю загиблих захисників. Молитвою, добрим словом згадуємо імена героїв, які віддали життя за Україну. 

 

Герої живі, поки  їх пам'ятатимуть.

 

Дорогі земляки! Закликаю вас, де б ви не були,  доєднатися до вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Сьогодні о 9:00 схилимо голови на знак нашої вдячності за їх подвиг і вшануймо пам'ять полеглих героїв хвилиною мовчання. 

Вічна пам'ять…

Слава Героям!

Герої не вмирають!

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                        Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора