A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації з Днем шахтаря

Дата: 28.08.2022 10:06
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

 

 

Шановні працівники вугледобувних підприємств

і соляних шахт Бахмутського району!

 

Вітаю вас  із професійним святом – Днем шахтаря!

 

Праця шахтаря – це щоденний подвиг, втілення мужності, високого професіоналізму та самовідданості обраній справі. Ви робите вагомий внесок у розвиток галузі та розбудову Бахмутського району, зміцнюєте економічну могутність нашої держави.

 

Цьогоріч День шахтаря припадає на час повномасштабного російського вторгнення, коли на ваших підприємствах припинені виробничі процеси. Зазнали руйнації та пошкоджень інфраструктури, значних матеріальних збитків ДП «АРТЕМСІЛЬ» у Соледарі, вугледобувні підприємства Торецької громади.

 

Нині шахтарі воюють у лавах ЗСУ, стали активними учасниками тероборони і волонтерського руху. Разом з усім українським народом ви, кожний на своєму місці, робите все можливе та наближуєте перемогу України.  Віримо, що вже у найближчому майбутньому  ви повернетеся до своєї мирної праці.

 

Щиро бажаю вам міцного здоров’я та сил, мирного неба, родинного щастя, добра, світлих життєвих обріїв і нових трудових звершень на благо українського народу, в ім’я зміцнення та процвітання нашої держави.

 

Разом переможемо!

 

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації              Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора