A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Евакуація цивільних – питання номер один, – наголосив Павло Кириленко на нараді з керівниками районів і громад, структурних підрозділів Донецької ОВА

Дата: 17.08.2022 21:02
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

17 серпня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян узяв участь у нараді з керівниками районів і громад, структурних підрозділів Донецької ОВА, що проводив начальник Донецької ОВА Павло Кириленко.

 

У центрі обговорення постало питання евакуації цивільних, посилення інформаційної кампанії, передусім у населених пунктах, які розташовані в безпосередній близькості до лінії фронту.

– Із тих, хто досі залишається на Донеччині, щонайменше половина має покинути область. Це важливо, зокрема, напередодні опалювального сезону, –  зазначив Павло Кириленко. – На сьогоднішній день вже є розрахунки щодо  потреб області в умовах відсутності газу, коли необхідно переходити на альтернативне пальне, й кожна громада повинна розуміти, які ресурси має в наявності.

 

Інше гостре питання, яке обговорювалось на нараді, – заборона на продаж алкоголю. Ця заборона була запроваджена вже давно, але необхідно посилити контроль за виконанням даного рішення.

 

Також були розглянуті питання взаємодії з військовими стосовно оборони в області. Очільник ОВА акцентував увагу учасників наради на необхідності подальшого укріплення оборони в області, зокрема із залученням необхідної приватної техніки. Все і всі мають працювати на перемогу .

 

– Я дуже ціную той факт, що очільники громад залишаються на своїх місцях, багато хто – буквально на лінії вогню. І дякую кожному, хто ефективно працює на своєму місці, наближаючи нашу спільну перемогу,  –  завершуючи нараду, підкреслив Павло Кириленко.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора