A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До уваги суб’єктів господарювання та мешканців Бахмутського району! На території Донецької області заборонена торгівля алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі

Дата: 13.08.2022 11:25
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

 

Розпорядженням голови Донецької обласної державної адміністрації, обласної військової адміністрації від 11.08.2022 № 365/5-22 «Про здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану на території Донецької області» на період дії правового режиму воєнного стану заборонено торгівлю на території Донецької області алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, і дезінфекційних засобів).

 

Попереджаємо! Силові структури, правоохоронні органи, військові адміністрації та виконавчі органи місцевих рад у межах повноважень здійснюватимуть контроль за виконанням даного розпорядження на територіях відповідальності.

 

Бахмутська райдержадміністрація, районна військова адміністрація наполегливо звертається до суб’єктів господарювання та мешканців Бахмутського району: з метою забезпечення громадської безпеки та порядку на території району неухильно виконуйте вищезазначене розпорядження про заборону торгівлі на території Донецької області алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, на період дії правового режиму воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора