A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

За минулу добу евакуйовано 211 мешканців Бахмутського району

Дата: 13.08.2022 10:20
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

 

#Евакуюйся_вчасно Продовжується евакуація цивільного населення Бахмутського району із зони активних бойових дій до більш безпечних регіонів України. За минулу добу евакуйовано 211 осіб, серед яких мешканці Бахмутської, Соледарської, Часовоярської, Світлодарської та Торецької міських територіальних громад.

 

З метою організації безпечної евакуації населення Бахмутська райдержадміністрація, районна військова адміністрація щодня здійснює координацію роботи з даного питання, взаємодіє з благодійними організаціями та волонтерами. органами місцевого самоврядування, які надають транспортні засоби для перевезення людей. Громадяни, які зважились на евакуацію, в основному прямують до Покровська на евакуаційний поїзд «м. Покровськ – м. Олександрія – м. Кропивницький» або до Дніпра, а звідти –  залізницею та автомобільним транспортом до більш безпечних регіонів країни.

 

Шановні мешканці Бахмутського району!

Жорстока реальність вимагає від вас прийняття важливого рішення, від якого

залежить ваше  життя, майбутнє ваших дітей. Часу на роздуми не лишилося,  тому вкотре звертаємось до вас із наполегливим проханням прийняти єдине вірне рішення – евакуюватися й тим самим врятувати себе і своїх близьких.

#Евакуюйся_вчасно


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора