A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації з Днем молоді

Дата: 12.08.2022 10:50
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

 

Сьогодні Україна вперше відзначає День молоді разом із світовою спільнотою. Указом Президента України від 28.07. 2021 №333/2021 з метою підтримки ініціатив українських молодіжних організацій та рухів, утвердження цінностей демократії та свободи в Україні встановлено День молоді, який відзначається щорічно 12 серпня в Міжнародний день молоді.

Вітаю учнівську молодь, студентів, молодих працівників підприємств, установ і організацій Бахмутського району з Днем молоді!

Наша молодь – патріотична, політично активна і прогресивна сила українського суспільства. Сьогоднішня українська молодь сформувалась у незалежній державі й зараз, під час суворих випробувань у війні з підступним агресором на всіх фронтах міцно протистоїть ворогу: у підрозділах Збройних Сил України, у лавах волонтерського руху, тримає стрій в інформаційному опорі, у спорті та мистецтві.

Щиро бажаю вам, молоді й завзяті, міцного здоров’я та невичерпної енергії, сміливості та віри у власні сили. Нехай вам у житті підкорюються найвищі вершини.

Хай ваше майбутнє твориться під мирним небом!

Разом ворога переможемо, і на благословенну українську землю прийде мир!

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                                 Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора