A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

З Костянтинівки вчора евакуювались ще майже сорок мешканців

Дата: 11.08.2022 17:25
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

 

Триває евакуація мешканців Донеччини в безпечніші регіони України. Регулярно виїжджають за межі області і жителі Костянтинівської міської громади.

Так, тільки вчора, 10 серпня, було евакуйовано 39 осіб за маршрутом Костянтинівка-Покровськ-Дніпро. Тут організовують такі евакуаційні рейси кожного тижня (щосереди) і бажаючих ними скористатися не бракує.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Нагадаємо, Донецька облдержадміністрація закликає всіх бажаючих до участі в онлайновому проєкті #Евакуюйся_вчасно. Його мета – продемонструвати можливість та необхідність евакуації у безпечніші райони, готовність наших земляків до цього важливого кроку, підтримати тих, хто ще вагається.

Пропонуємо у серпні 2022 року розміщувати на офіційних вебсайтах, а також на сторінках у соціальних мережах, із хештегом #Евакуюйся_вчасно інформацію про те, як відбувається евакуація у вашій громаді чи населеному пункті, про мотивацію людей, які вимушені тимчасово покинути рідну домівку, про можливості виїхати у безпечніші райони і про те, яка допомога надається людям.

Евакуація рятує життя! #Евакуюйся_вчасно!

 

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора