A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

За тиждень відновлено електропостачання осель понад 81 тисячі родин на Донеччині, без світла залишаються 102 населених пункти

Дата: 08.08.2022 15:26
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

 

З 1 по 7 серпня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електропостачання жителям 104 населених пунктів. Знову зі світлом 81 833 родини на Донеччині. У тому числі за останню добу енергетики заживили 22 населених пункти та повернули електропостачання у майже 8 тисяч домогосподарств Покровського, Краматорського, Волноваського та Бахмутського районів. 

Найбільше відновлень – у Краматорській громаді. Знову зі світлом тут понад 3 тисячі домогосподарств. Вдалося фахівцям енергокомпанії попрацювати також у Авдіївській, Бахмутській, Торецькій, Великоновосілківській, Селидівській, Мар’їнській, Слов’янській громадах.

Протягом тижня на Донеччині зберігалася важка ситуація через постійні бойові дії. Ворог продовжує спроби просування в Донецькій області. Без світла поки що залишаються 102 населених пункти. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора