A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На Донеччині за добу світло повернули до домівок понад 16 тисяч родин, найбільше відновлень – у Торецькій громаді

Дата: 05.08.2022 16:50
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

 

Протягом доби спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили електроживлення для жителів 19 населених пунктів Донецької області, постраждалих через обстріли.  За 4 серпня аварійно-ремонтні бригади змогли дістатися ряду пошкоджень обладнання та мереж і відремонтувати їх. Це дало змогу вчергове відновити електроживлення в домівках 16 593 родин у Краматорському, Покровському, Волноваському та Бахмутському районах.

Найбільше відновлень – у Торецькій громаді. Вчора енергетики полагодили тут електропостачання для понад 12 тисяч домогосподарств. Нагадаємо, що Торецька громада знаходиться поблизу лінії розмежування та постійно піддається обстрілам, ракетним та авіаударам. Тільки протягом останнього тижня фахівці енергокомпанії щоденно працювали над відновленнями у цій громаді, жителі якої знову і знову знеструмлювалися через бойові дії. За тиждень енергетикам вдалося налагодити електроживлення для понад 48 тисяч жителів Торецької громади (накопичувальним підсумком). Звісно, що Торецька – не єдина громада області, що піддається масованим обстрілам. Від наслідків бойових дій страждають практично усі громади регіону, руйнуються мережі та електрообладнання. Зокрема, вчора вдалося відновити світло для 1,2 тисячі родин Слов’янської громади, 1,1 тисяч родин Бахмутської громади, 1,2 тисячі родин Авдіївської громади. Працювали енергетики також у Мар’їнській, Костянтинівській та Великоновосілківській громадах.

Бойові дії на Донеччині тривають. Однак енергетики роблять усе можливе задля якнайскорішого відновлення електропостачання, щойно отримують дозвіл від військових. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора