A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Працівники підприємств Донецької області продовжують отримувати допомоги за лікарняними від Фонду соціального страхування України

Дата: 05.08.2022 14:40
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

 

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області продовжує фінансування лікарняних працівникам підприємств, установ, організацій області.

Цього тижня для фінансування допомог по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах, допомоги по тимчасовій непрацездатності, пов'язаній з виробництвом, управлінням направлено на рахунки відділень 3156,8 тис. грн.

Станом на 05.08.2022 профінансовано надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, які були подані роботодавцями до відділень Фонду по 25 травня 2022 року. Слідкувати за станом фінансування е-лікарняних працівники можуть онлайн у телеграм-каналі Фонду: https://t.me/socialfund.

Звертаємо увагу, що для українців, чиї роботодавці не можуть подати заяву через бойові дії або знаходяться в окупації, виплати призначаються працівнику напряму – для цього необхідно звернутись у відділення Фонду за місцем обліку як ВПО або реєстрації.

Крім того, для працівників, які виїхали за кордон через війну, Фонд фінансує лікарняні та декретні допомоги. Для отримання допомоги роботодавець працівника, який знаходиться за кордоном, має опрацювати е-лікарняний, сформувати за ним заяву-розрахунок і подати її до Фонду на оплату.

Нагадуємо, що попри умови воєнного стану управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області не зупиняло ні на один день здійснення всіх страхових виплат, допомог за лікарняними, декретних допомог та ін.

Інформацію щодо роботи відділень управління в Донецькій області можна отримати за  телефонами гарячих ліній».

 

З повагою та сподіваннями на порозуміння!

 

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора