A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

За добу на Донеччині відновлено електроживлення домівок 7,8 тисяч родин у 16 населених пунктах

Дата: 26.07.2022 13:03
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

 

За 25 липня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити живлення 16 населених пунктів Донецької області, що постраждали внаслідок бойових дій. Знову отримують електропостачання 7,8 тисяч родин. 

7 864 родини у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах знову зі світлом. Найбільше відновлень – у Торецькій громаді, що знаходиться біля лінії зіткнення та постійно потерпає від обстрілів. Тут відновлене електропостачання для майже 3 тисяч родин. Більшості з них довелося чекати на світло близько 4 днів – енергетики не могли потрапити на місця пошкоджень через постійні обстріли. Щойно військові надали дозвіл на проведення робіт – фахівці енергокомпанії виконали ремонти мереж. Ще 1,5 тисяч родин заживили в Бахмутській громаді. Крім того енергетики працювали у Авдіївській, Мар’їнській та Костянтинівській громадах.

Наразі без електропостачання лишаються 320 населених пунктів регіону. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. 

За матеріалами  ДТЕК Донецькі електромережі 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора