A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Гуманітарний штаб Бахмутського району не припиняє свою роботу

Дата: 26.07.2022 14:10
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

 

Гуманітарний штаб Бахмутського району, створений розпорядженням голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації, не припиняє свою роботу, не дивлячись на складну ситуацію в районі у зв’язку з постійними обстрілами населених пунктів.

Майже щоденно мешканці, які залишилися в громадах, отримують необхідну допомогу. Але сьогодні потребують допомоги не тільки ті громадяни, що залишилися вдома, але й ті, які вимушено покинули власні домівки. Таких осіб на сьогодні в районі більше вісімдесяти тисяч. Серед них багато пенсіонерів, інвалідів, більшість працездатного населення залишилася без роботи, тому велика кількість осіб опинилась у складних життєвих обставинах.

За ініціативою голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Сергія Кальяна гуманітарний штаб розпочав свою діяльність у м. Дніпро. Членами гуманітарного штабу щоденно здійснюється допомога в організації евакуації та розміщення громадян, які виїхали на більш безпечні території України, проводиться їх координація та соціальний супровід.

Вже зараз завдяки допомозі  Британської міжнародної організації HelpAge International майже сто осіб Бахмутської, Сіверської, Часовоярської та Торецької громад отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів.

Гуманітарний штаб працює та продовжує надавати допомогу мешканцям Бахмутського району.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора