A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дякуємо волонтерам ГО «Спілка учасників та волонтерів АТО» м. Львова за надання гуманітарної допомоги мешканцям Бахмутського району

Дата: 15.07.2022 17:30
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

 

Від імені голови Бахмутськоі райдержадміністраціі, начальника районної військової адміністрації Сергія КАЛЬЯНА представників ГО «Спілка учасників та волонтерів АТО» Ірину та Оксану ГАВРИЛІВ привітала керівник апарату Бахмутської райдержадміністрації Надія ТУТОВА, висловила їм вдячність за надання гуманітарної допомоги й підтримку громад району і вручила Подяки.

 

ГО «Спілка учасників та волонтерів АТО» першою серед львівських громадських організацій ще на початку війни надала гуманітарну допомогу для вразливих верств населення Бахмутського району і нині продовжує допомагати мешканцям і переселенцям району.

 

Також ГО «Спілка учасників та волонтерів АТО» м. Львова, особисто Ірина Гаврилів та іі родина, починаючи з 2014 року, постійно опікуються нашими воїнами, які знаходяться на передовій. Вони особисто доставляють військовим потрібне оснащення, техніку, обладнання, продукти харчування та інше. Ця громадська організація співпрацює з багатьма українськими і іноземними організаціями й фондами. Мешканці району, переселенці та військові, які захищають Україну, дуже їм вдячні за таку допомогу.

Ірина Гаврилів та іі родина – люди з великим серцем, справжні патріоти України.

Завдяки таким самовідданим людям Україну неможливо перемогти.

Хай Бог допомагає Вам у вашій нелегкій справі!

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора