A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Допомоги від управління виконавчої дирекції ФССУ в Донецькій області за лікарняними склали 4,9 тис. грн на особу за підсумками півріччя

Дата: 15.07.2022 14:34
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

 

Упродовж І півріччя 2022 року допомоги за лікарняними від управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області отримали понад 70 тисяч застрахованих осіб. У середньому за цей період кожен з них провів на лікарняних майже 11 оплачуваних за кошти Фонду днів.

Середній розмір допомог, які були нараховані для однієї застрахованої особи упродовж січня–червня 2022 року, склав 4,9 тисячі гривень. Загалом у першому півріччі було нараховано понад 340 мільйонів гривень допомог.

Нагадаємо, допомоги по тимчасовій непрацездатності виплачуються Фондом соціального страхування України, починаючи з шостого дня лікарняного й до моменту одужання або встановлення інвалідності (перші п’ять днів фінансуються за рахунок коштів роботодавця). Виключенням є допомоги по догляду за хворими дітьми, які фінансуються Фондом з першого дня догляду.

Інформація щодо стану фінансування лікарняних щоденно оновлюється в телеграм-каналі https://t.me/socialfund за тегом #фінансування_оперативно. Дата фінансування Фондом допомоги прямо залежить від дати прийняття заяви-розрахунку, яку роботодавець подає за лікарняним працівника.

Попри умови воєнного стану відділеннями управління Фонду в Донецькій області продовжує щоденно нараховуватися матеріальне забезпечення застрахованим особам.

 

Інформацію щодо здійснення всіх страхових виплат, допомог за лікарняними, декретних допомог та ін. можна отримати за телефонами гарячих ліній відділень управління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора