A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації з Днем державної служби України

Дата: 23.06.2022 09:38
Кількість переглядів: 161

 

Шановні державні службовці!

Вітаю вас з професійним святом –

Днем державної служби України!

 

Цього року ваше професійне свято припадає на час повномасштабної воєнної агресії рф проти України. В умовах воєнного стану держава і суспільство покладають на вас особливо відповідальні завдання, виконання яких потребує вашої компетентності, високого професіоналізму та самовіддачі.

Системне мислення, чітке розуміння та бачення перспективи у кожній справі, застосування правових підходів допомагають вам у найскладніших ситуаціях вирішувати важливі для людей питання, в тому числі питання безпеки, збереження та захисту їх життя.

Шановні державні службовці, дорогі колеги! Висловлюю вам глибоку повагу і щиру вдячність за сумлінне та відповідальне ставлення до обраної справи, за працю з повною віддачею заради наших громадян, для Перемоги України над агресором, в ім’я зміцнення та процвітання нашої держави.

У день вашого професійного свята від усієї душі зичу вам міцного здоров’я, миру, добра, родинного щастя та світлих життєвих обріїв. Бажаю вам невичерпної енергії, професійного росту і нових здобутків у вашій почесній праці. Нехай ваш професіоналізм, досвід, старанність і надалі служать на благо людей та України.

 

З повагою та вдячністю,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                                Сергій КАЛЬЯН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора