A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До Сіверської громади доставлено питну воду і пристрій для очищення води

Дата: 11.06.2022 16:25
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

11 червня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян разом з начальником Бахмутського районного відділу поліції ГУНП в Донецькій області Дмитром Приступиним доставили до Сіверської міської громади бутильовану питну воду і пристрій «PAUL» (Portable Aqua Unit for Lifesaving), що очищує воду з відкритих джерел, за декілька хвилин перетворюючи її на питну.

Цей пристрій прибув до Бахмутського району завдяки допомозі волонтерів Сергія Кириленка, Олександра Лашина, БФ «Життєлюб», директора КНП  «ЦПМСД Бахмутської районної ради» Валерії Леонової.

 

Пристрій «PAUL» працює без електроживлення, і це дуже важливий момент, бо майже два місяці мешканці Сіверська перебувають у екстремальних умовах: відсутні газо- та водопостачання, а також електрика і зв'язок, місто піддається постійним обстрілам з боку російських окупантів.

 

Пристрій передано представникам громади, які забезпечують життєдіяльність міста. Разом із фільтром для мешканців Сіверської громади доставлені лікарські засоби від міжнародної медичної гуманітарної організації «Лікарі світу».

Велика подяка волонтерам, благодійним організаціям і фондам за надання допомоги щодо стабілізації гуманітарної ситуації в населених пунктах Бахмутського району під час збройної агресії рф проти України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора