A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулася нарада з гуманітарних питань окремих районів Донеччини

Дата: 01.06.2022 21:04
Кількість переглядів: 229

Фото без опису

1 червня заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Роман Большаков у режимі онлайн узяв участь у нараді з гуманітарних питань окремих районів Донеччини, яку  проводила з керівниками районів і громад області  заступник голови Донецької облдержадміністрації  Юлія Костюніна.

 

Учасники наради розглянули питання соціального захисту населення, в тому числі  надання соціальних послуг і виплати різних видів державної допомоги, евакуації населення та цінного майна, проходження учнями закладів освіти національного мультимедійного тесту, захисту та евакуації дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

Також обговорювалося впровадження гуманітарного проекту, ініційованого Офісом Президента https: https://spivdiia.org.ua/ .

 

Нагадуємо, що з метою об’єднання волонтерських і державних ініціатив з гуманітарної допомоги під час війни в Україні створено офіційну платформу «СпівДія».

 

Волонтерське об’єднання «СпівДія» координується за підтримки Офісу Президента України спільно з Міністерством розвитку громад та територій України, Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством молоді та спорту України.

Детальніше можна ознайомитися за посиланням:

https://www.minregion.gov.ua/.../spivdiya-v-ukrayini.../amp/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора