A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На обласній нараді обговорили питання життєзабезпечення населених пунктів в умовах відсутності газопостачання

Дата: 25.05.2022 18:01
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

25 травня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян узяв участь  у нараді, яку проводив голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко з керівниками районів і територіальних громад.

Під час наради обговорювалися питання життєзабезпечення населених пунктів в умовах відсутності газопостачання. Також було наголошено, що ця проблема мінімізована там, де населення евакуйоване.

За результатами обговорення до відома мешканців кожної громади місцевою владою будуть доведені конкретні кроки задля послаблення кризової ситуації у зв’язку з припиненням подачі газу.

Процес нормалізації газопостачання довготривалий, адже навіть після того, як вдасться відновити пошкоджені окупантами газогони, необхідно буде провести кропітку роботу з налагодження та запуску газу.

Крім того, Павло Кириленко вкотре звернув увагу на необхідність посилення роз'яснювальної роботи серед населення, щоб люди активніше виїжджали за межі області до більш безпечних місць.

Кожен, хто залишається сьогодні на Донеччині, має усвідомити, що абсолютно безпечних місць на території нашої області немає!

«Навіть якщо сьогодні до вашого дому нічого «не прилетіло» від росіян, то це не означає, що «не прилетить» завтра з усіма тяжкими наслідками. А наслідки, дійсно, тяжкі, враховуючи озброєння, яке застосовує ворог. Рятувальники ДСНС щодня виїжджають на розбір завалів зруйнованих будинків, обстеження та розмінування території, – зазначив очільник області.

Також учасники наради обговорили гуманітарну ситуацію, що складається в кожній громаді, та алгоритм реагування у зв’язку зі зміною обстановки.

Павло Кириленко подякував усім, хто в цей складний час на фронті зі зброєю в руках і у своїх громадах відстоює українську Донеччину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора