A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На селекторній нараді обговорили питання забезпечення життєдіяльності громад

Дата: 18.05.2022 18:08
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

 

18 травня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян узяв участь у селекторній нараді, що проводив з керівниками міст і районів голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Під час наради обговорювалися питання забезпечення життєдіяльності громад, необхідності подальшої евакуації мешканців області до безпечних місць, насамперед – жителів тих населених пунктів, поблизу яких ведуться активні бойові дії.

Павло Кириленко акцентував окрему увагу присутніх на необхідності здійснення контролю за дотриманням заборони ввезення та реалізації на території області алкогольних напоїв.

Заборона продажу алкогольних напоїв, речовин, вироблених на спиртовій основі (окрім речовин медичного призначення) на території Донеччини діє з 15 березня і буде чинною впродовж дії правового режиму воєнного стану.

У населених пунктах області й надалі проводитимуться оперативні рейди з метою контролю за дотриманням заборони ввезення та продажу алкогольних напоїв, виявлення порушників і притягнення їх до відповідальності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора