A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Мешканці Бахмутського району отримали гуманітарну допомогу від громадських організацій «СПІЛКА УЧАСНИКІВ ТА ВОЛОНТЕРІВ АТО» і «ХЕЛП ПІПЛ»

Дата: 15.05.2022 18:15
Кількість переглядів: 435

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація у співпраці з громадськими і благодійними організаціями  вирішує гуманітарні питання у громадах Бахмутського району, що потерпають від обстрілів російських окупантів.

На сьогоднішній день складна гуманітарна ситуація в населених пунктах Сіверської та Званівської громад. У м. Сіверськ і селах внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені життєво важливі комунікації, у зв’язку з чим відсутні вода, газ, електрика, а також  телефонний зв'язок, Інтернет. 

 

При сприянні голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Сергія Кальяна мешканці Званівської та Сіверської громад отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування та медикаментів від львівської ГО «СПІЛКА УЧАСНИКІВ ТА ВОЛОНТЕРІВ АТО» і  ГО  «ХЕЛП ПІПЛ».

 

Висловлюємо глибоку вдячність команді ГО  «ХЕЛП ПІПЛ» на чолі з її керівником Олексієм Вороніним і представникам ГО «СПІЛКА УЧАСНИКІВ ТА ВОЛОНТЕРІВ АТО» Ірині та Оксані Гаврилів за надання гуманітарної  допомоги мешканцям Бахмутського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора