A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Всенощних великодніх богослужінь на території Донеччини не буде через безпекову ситуацію

Дата: 23.04.2022 12:48
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

 

Цього року всенощних великодніх богослужінь на території Донеччини не буде - не дозволяє безпекова ситуація, яка склалася у Донецькій області, адже росіяни будь-яке скупчення людей розглядають як мішень. Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 23 квітня 2022 року № 230/5-22 "Про комендантську годину, що діятиме на території Донецької області у день святкування Пасхи (Великодня)" , лише на один день, 24 квітня, на який припадає свято Христового Воскресіння, комендантська година скорочена: вона діятиме з 19:00 23 квітня до 05:00 24 квітня. 

Наполегливо просимо дотримуватися обмежень, встановлених на період дії правового режиму воєнного стану, а саме: дотримання правил комендантської години, уникнення скупчення людей, в тому числі в культових спорудах і на прилеглих територіях.

Закликаємо вірян подбати про власну безпеку та безпеку своїх рідних і максимально залучитися до участі у Великодніх богослужіннях дистанційно – завдяки перегляду трансляції на телебаченні та в Інтернеті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора