A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бережіть себе та своїх близьких і не нехтуйте правилами безпеки під час відзначення Великодня

Дата: 21.04.2022 18:20
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Шановні мешканці Бахмутського району!

 

У ніч з 23 на 24 квітня 2022 року в Україні відзначатимуть Свято Світлого Христового Воскресіння (Великдень), яке традиційно збирає велику кількість вірян у культових спорудах через проведення нічних богослужінь та участь у релігійних обрядах.

Проте війна  внесла свої корективи у звичайне життя українців.

У зв'язку з триваючою широкомасштабною збройною агресією РФ проти України, а також через те, що Бахмутський район  є територією, де активізувалися бойові дії, що створюють реальну загрозу життю та здоров'ю цивільного населення, рекомендуємо уникати скупчень людей у храмах, на прилеглих до них територіях.

 

Звертаємо вашу увагу!

 

23 квітня 2022 року комендантська година розпочнеться, як зазвичай – з 19 години 00 хвилин, і триватиме до 06 години 00 хвилин 24 квітня 2022 року.

 

Наполегливо просимо дотримуватися обмежень, встановлених на період дії правового режиму воєнного стану, а саме: дотримання правил комендантської години, уникнення скупчення людей, в тому числі в культових спорудах і на прилеглих територіях.

 

Закликаємо вірян подбати про власну безпеку та безпеку своїх рідних і максимально залучитися до участі у Великодніх богослужіннях дистанційно – завдяки перегляду трансляції на телебаченні та в Інтернеті.

 

У суботу, 23 квітня, о 23:30 в національному марафоні єдиних новин #UAразом та на суспільному телеканалі UA:КУЛЬТУРА розпочнеться пряма трансляція нічного богослужіння Православної Церкви України. 

У неділю, 24 квітня, з 7:30 до 11:30 національний марафон єдиних новин #UAразом та суспільний телеканал UA:КУЛЬТУРА? транслюватиме богослужіння Української  Греко-Католицької Церкви.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора