A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Під головуванням начальника Донецької ОВА відбулася нарада з основних питань життєдіяльності населених пунктів області в умовах війни

Дата: 20.04.2022 20:09
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

20 квітня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян разом із керівниками громад узяв участь у нараді, що проходила під головуванням начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка.

На нараді були розглянуті ключові питання життєдіяльності населених пунктів області в умовах війни. На сьогоднішній день, попри неодноразові звернення влади до населення щодо необхідності евакуації, певна кількість мешканців не залишає свої домівки. Враховуючи це, Павло Кириленко підкреслив, що необхідно максимально, наскільки зараз це можливо, забезпечити гуманітарні та безпекові потреби людей.

Також учасники наради пильну увагу приділили питанням оборони, бо не можна чекати, поки міста і селища Донеччини стануть «фортифікаційними спорудами», – маємо максимально допомогти нашій армії захистити територію області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора