A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області: як отримати виплати потерпілим на виробництві (членам їх сімей) у разі припинення роботи відділення «АТ Укрпошта» в умовах війни

Дата: 31.03.2022 12:33
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

 З початком військових дій на території держави у Донецькій області низка  відділень опинилася у ситуації  неможливості виконувати свою роботу на території обслуговування  відділень через окупацію або руйнівні дії агресора. На даний час ворог повністю позбавив можливості працювати: Маріупольське і Вугледарське міські  та Мангушське, Нікольське і Волноваське, відділення, а Авдіївське та  Мар’їнське відділення в даний час виконують не всі покладені на них функції. Управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області, як і завжди докладають всіх можливих зусиль, аби люди, якими опікується Фонд отримали свої соціальні виплати вчасно.

 

То що ж робити, якщо ви виїхали з місця фактичного перебування і тимчасово оселилися в іншому регіоні України? І  як отримати кошти, якщо ви користувалися до війни  послугами відділення «АТ Укрпошта» за місцем проживання, а тепер тимчасово переїхали ?

По-перше варто стежити за повідомленнями від працівників "Укрпошти", адже дати виплат можуть змінюватися в залежності від проведення бойових дій в регіоні. 

По-друге необхідно звернутися до банківської установи за місцем  тимчасового проживання (перебування) для відкриття рахунку.

І третім кроком  буде інформування найближчого відділення Фонду про те, що  ви переїхали і бажаєте отримати соціальну допомогу за іншою адресою та надати банківські реквізити де фахівці зроблять все можливе, аби ви могли отримати кошти у найкоротший термін.

Перелік відділень, що продовжують  свою роботу на території Донецької області

Фото без описуФото без опису

 

Зверніть увагу: вказані контакти є актуальними, однак можуть бути недоступними під час повітряної тривоги.

Перед візитом необхідно уточнити можливість прийому за вказаними контактними номерами. Якщо відділення відсутнє у переліку, прийом у ньому призупинено. Інформуємо, що працює  гаряча телефонна лінія управління:

+38 099-098-21-75, +38 096-040-26-83, звернувшись на яку потерпілі на виробництві та члени їх сімей, застраховані особи та страхувальники Донецької області зможуть отримати роз’яснення з питань отримання страхових виплат та надання допомог по тимчасовій непрацездатності.

Ми працюємо для вас, наша сила у єдності, разом до перемоги!

 

 

Бахмутське міське відділення

управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування

України в Донецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора