A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області інформує

Дата: 31.03.2022 09:36
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Вже другий місяць  триває активна фаза  війни на території нашої держави.

Донецька область є одним з регіонів, ряд населених пунктів якого суттєво постраждали  від варварських бомбардувань загарбників, відповідно постраждали і будівлі наших відділень, а їх працівники були вимушені виїхати за межі області і не мали можливості наразі виконувати свої функції по соціальному захисту застрахованих осіб та потерпілих на виробництві.

Не дивлячись на воєнні дії, фахівці відділень відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області, попри виникаючі труднощі: перебої із зв’язком, інтернетом та теплопостачанням, не припиняють виконання статутних завдань, покладених на них Фондом та беруть на себе виконання функцій тих відділень, які наданий час або повністю зупинили свою діяльність на захопленій території ( Маріупольське, Вугледарське, Волноваське, Мангушське та Нікольське відділення), або виконують їх не в повному обсязі через руйнування приміщень (Мар’їнське та Авдіївське відділення). Наразі графіки прийому та контактні дані деяких з них були скориговані задля забезпечення безперебійного надання допомоги громадянам, якими опікується Фонд.

Тому, застраховані особи, які пережили жахи війни, і не мають змоги отримати допомогу у  відділеннях,  в яких раніше отримували страхові виплати, повинні звертатися до наступних відділень:

- у Волноваському відділенні можуть звернутися до Селидівського міського відділення (м. Селидове, вул. Карла Маркса, буд. 41а, електронна адреса: sldv.dn@fssu.gov.ua; телефон для довідок: 06237-7-20-00, +(380)50-211-20-88, +(380)50-367-32-51 начальник відділення Злиденна Лариса Петрівна).

- у Маріупольському міському, Мангушському та Нікольському відділеннях – до Слов’янського відділення (м. Слов’янськ, вул. Василівська, буд. 16, електронна адреса: slav.dn@fssu.gov.ua; телефон для довідок: 06262-2-09-29, +(380)50-598-51-05 начальник відділення Сидорович Ольга Михайлівна).

- у Вугледарському міському, Мар’їнському, Авдіївському міському відділеннях - до Покровського відділення (м. Покровськ, пров. Мостовий, буд 30, електронна адреса: pkrv.dn@fssu.gov.ua; телефон для довідок: 06239-2-50-16, начальник відділення Солонікова Ангеліна Георгіївна).

Крім того, для надання  роз’яснень та консультацій працює гаряча лінія управління: +(380)99-098-21-75.

Також постійно надається інформація про роботу відділень на сайтах відповідних органів місцевого самоврядування та громад, на сторінках відділень у Facebook, шпальтах періодичних видань області. Ми працюємо для вас, наша сила у єдності, разом до перемоги!

 

Бахмутське міське відділення

управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування

України в Донецькій області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора