A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області інформує

Дата: 31.03.2022 09:33
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Вже більше місяця тому розпочалося нищівне вторгнення країни-агресора на Україну. В результаті підступного нападу постраждала велика кількість населення у державі. Донецька область є одним з регіонів, який на даний час  відомий у цілому світі, як край населених пунктів - героїв, що і далі протистоять окупанту. Руйнівного впливу зазнали Маріуполь, Волноваха, Нікольське та Мангуш Мар’їнка, Авдіївка, Вугледар та низка населених пунктів навколо них. Працівники Фонду до останньої можливості здійснювали свої трудові обов’язки на території обслуговування відділень,  стояли на захисті інтересів соціального страхування людей праці на Донеччині, а в Мар’їнці та Авдіївці дистанційно продовжують їх виконувати і в даний час.

Управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області, як і завжди, сьогодні єдині у прагненні жити у вільній демократичній державі і докладають усі зусилля для виконання своїх статутних завдань.  Нашими працівниками проводиться, здавалося б нереальна робота.  Колеги віддідень та управління далеко в неофісних умовах рятували найголовніше – впевненість для людей у завтрашньому дні. Багато відділень були знеструмлені по декілька днів,  під безперервні звуки сирен та звірських вибухів зовсім поруч з відділенням – не залишали своєї роботи. Знаходили будь - які можливості зробити ввірену їм роботу і в укриттях, і сховищах, забираючи техніку, бо знали, що зовсім недалеко такі ж як вони фондівці знаходяться ще в гіршій ситуації. Завдяки їх надлюдським зусиллям, своєчасно здійснено  запланований перерахунок страхових виплат з 01.03.2022 року для 41 188 потерпілих на виробництві на загальну суму 29,2 млн. грн.

Дякуючи їх самовідданому труду, здійснено виплати у найкоротший термін для потерпілих на виробництві, що перебувають на обліку у Волноваському відділенні спеціалістами Селидівського міського відділення. Фахівці Слов’янського та Бахмутського відділень та працівники управління завершили роботу по Мангушському, Нікольському, Маріупольському відділеннях управління. Покровське відділення провело відповідну роботу по Вугледарському, Мар’їнському та Авдіївському структурним підрозділам управління.

 

Бахмутське міське відділення

управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування

України в Донецькій області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора