A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Організація «Людина в біді» продовжує доставляти їжу, воду та предмети гігієни для мешканців сходу України

Дата: 30.03.2022 12:47
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

Організація «Людина в біді» продовжує доставляти необхідну допомогу до найбільш постраждалих населених пунктів на сході України. 

Дві вантажівки з продуктами харчування та засобами гігієни прибули у п'ятницю минулого тижня до Сум. Сорок тонн гуманітарної допомоги буде розподілено між двома тисячами мешканців обложеного міста.

Тільки за минулий тиждень роздали продуктові набори, набори для тимчасового житла та предмети гігієни у Донецькій та Луганській областях. Крім того, до Харкова прибули дві фури з гуманітарною допомогою, ще дві доправили вантаж в Луганську область. Ще три вагони допомоги для розподілу було доставлено до Донецької обласної адміністрації.

Три вантажівки з допомогою прибули у Запоріжжя. Ця допомога буде видана людям, які евакуюються з Маріуполя. Загалом у населені пункти Донецької області, де продовжуються бойові дії, доставлено 50 тонн продуктів харчування та засобів гігієни. Ще дві вантажівки продуктів харчування та засобів гігієни буде розподілено через Червоний Хрест України в Херсонській області. Невеликі поставки здійснюються місцевими волонтерами за підтримки організації «Людина у біді». 

Загалом до Донецької області та Дніпра було доставлено 10 тонн допомоги. «Ми готові роздати предмети першої необхідності в Маріуполі, як тільки це стане можливим. Продукти харчування та гігієнічні набори разом із водою у пляшках будуть найбільше потрібні в місті, де 100 000 людей перебуває у пастці вже кілька тижнів», — каже Петро Дрбоглав. 

Завдяки тісній співпраці громадської організації «Вектор розвитку та змін» з чеською неурядовою організацією «Людина у біді» (People in Need) та благодійною організацію «Благодійний фонд «Право на захист»», 27 березня 2022 року в Торецьку громаду Бахмутського району Донецької області було доставлено гуманітарний вантаж загальною вагою 17, 6 тонн. Гуманітарний вантаж містить продукти харчування та засоби гігієни. Їх отримали колективи медичних закладів та місцеві жителі Торецька й прилеглих сіл.

 

Чеська неурядова організація «Людина у біді» (People in Need)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора