A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський район отримав гуманітарну допомогу від Донецької облдержадміністрації

Дата: 29.03.2022 13:54
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

З метою підтримки стабільної гуманітарної та суспільно-політичної ситуації в районі Бахмутська райдержадміністрація тісно співпрацює з Донецькою облдержадміністрацією та неурядовими благодійними організаціями. Завдяки цьому Бахмутський район отримує гуманітарні вантажі, що надає можливість забезпечити місцеве населення, а також вимушених переселенців продуктами харчування, предметами першої необхідності. Бахмутська райдержадміністрація координує доставку, розвантаження та розподіл гуманітарної допомоги серед громад і військово-цивільних адміністрацій району.

22 березня Бахмутський район отримав гуманітарну допомогу від громадської організації «Центр соціального лідерства» (питну воду, дитяче харчування, засоби гігієни для немовлят), яку вже 23 березня будо видано громадам району.

25 березня за допомоги Донецької облдержадміністрації до Бахмутського району був доставлений черговий гуманітарний вантаж – заморожене м'ясо птиці.

Крім того, 25 березня від Донецької облдержадміністрації до Бахмутського району надійшла вкрай необхідна гуманітарна допомога: лікарські засоби, медичний інвентар, в тому числі – перев'язувальний матеріал, медичні маски, маски-респіратори, медичні рукавички, ангтисептики, лейкопластир, а також засоби гігієни для дорослих і дітей, миючі засоби.

 

25-26 березня Бахмутською райдержадміністрацією було організовано видачу вищезазначеної гуманітарної допомоги Сіверській, Соледарській, Бахмутській, Часовоярській міським радам, Званівській сільській раді, Світлодарській та Торецькій міським ВЦА. Безпосередньо в громадах розподіл гуманітарної допомоги серед населення здійснюють органи місцевого самоврядування. Разом із тим, керівництву місцевих рад і військово-цивільних адміністрацій району було рекомендовано певний обсяг продукції залишити в якості продуктового резерву на майбутнє. Ліки та медичний інвентар були розподілені серед закладів охорони здоров’я району.

28 березня від Донецької облдержадміністрації Бахмутський район отримав гуманітарний вантаж, до складу якого увійшли медичні препарати, засоби гігієни, миючі засоби. Наразі триває сортування вантажу, і найближчим часом місцеві ради та ВЦА отримають гуманітарну допомогу. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора