A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

За добу енергетики відновили електропостачання для 11,1 тисячі родин в 8 населених пунктах Донеччини

Дата: 23.03.2022 13:13
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі за 22 березня відновили електропостачання для 11,1 тисячі родин в 8 населених пунктах Донецької області.   

Частково або повністю фахівці повернули світло в  Собачовку, Долину, Сантуринівку, Красногорівку, Покровськ, Ласточкіно, Орлівку, Красногорівку.

В частині цих населених пунктів не припиняються обстріли та руйнування електроінфраструктури, тож енергетикам доводиться регулярно повертати світло в одні й ті самі домівки. Компанія співпрацює зі Збройними силами України для отримання доступу до місць пошкоджень. 

Без світла залишаються 184 населених пункти у Донецькій області. Складна ситуація продовжує зберігатися в м. Маріуполь, де через регулярні обстріли вже понад 3 тижні та відсутність можливості провести ремонт електромереж без світла лишається понад 200 тисяч родин в місті. 

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють та роблять все можливе, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів, які постраждали через бойові дії. Компанія співпрацює із Збройними силами України для отримання безпечного доступу до місць із пошкодженими лініями електропередачі.

 

                                               За матеріалами відділу з комунікацій ДТЕК Донецькі електромережі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора