A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На Донеччині сформована та діє гуманітарна асоціація #ВсеБудеДобре

Дата: 21.03.2022 14:58
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

Гуманітарна асоціація #ВсеБудеДобре, сформована з волонтерського руху громадських, благодійних організацій України та Донецької обласної державної адміністрації, діє в Краматорську з перших днів війни Росії проти України.

Асоціація допомагає всім охочим мешканцям Донецької області евакуюватися залізницею до спокійніших регіонів країни. Щодня волонтери асоціації спільно з начальницею управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації та заступницею начальника відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької облдержадміністрації, зустрічають, проводжають, координують, підказують, тішать, роблять все для того, щоб процес виїзду мешканців Донеччини до інших регіонів відбувався якомога легше.

За допомогою асоціації з Донецької області евакуйовано вже більш ніж 50 тисяч людей. Щодня з залізничного вокзалу Краматорська виходить 4-5 потягів, а це від 3 до 6 тисяч людей, які їдуть туди, де зможуть відчути себе у безпеці.

Паралельно асоціація займається побудовою та координацією логістики безпечного проходження гуманітарної допомоги в обхід гарячих точок для закриття потреб громадянського населення в тих районах, де гуманітарний стан наближається до катастрофи. Закриває гуманітарні потреби військовослужбовців нашої області та представників вразливих верств мирного населення.

З метою об'єднання логістичних та координаційних зусиль в рамках надання гуманітарної допомоги громадянам Донецької області та задоволення на безкоштовній основі нагальних та вимушених потреб у складній життєвій ситуації під час військових дій представники громадських та благодійних організацій України разом з Донецькою ОДА підписали меморандум про співпрацю.

Наразі асоціація координує транспортування гуманітарної допомоги з усіх куточків світу. Налагоджені контакти з Європейськими партнерами, які поповнюють склади асоціації гуманітарним вантажем. Ведеться співпраця з українськими фондами та партнерами, які також надають багато необхідної допомоги для закриття потреб як військових, так і цивільних.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора