A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Дата: 23.02.2022 10:53
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

23 лютого 2022 року головою Бахмутської райдержадміністрації Олексієм Рословим проведено чергове засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат (далі – Комісія).

На засіданні Комісії було заслухано звіти виконання попередніх протокольних доручень та питання погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - ЄСВ) 12 суб’єктами підприємницької діяльності.

За результатами засідання суб’єктам підприємницької діяльності для отримання компетентних рекомендацій щодо зменшення боргу зі сплати ЄСВ рекомендовано звернутись до ГУ ДПС у Донецькій області та Бахмутського відділу державної виконавчої служби у Бахмутському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків).

Олексій Рослов звернув увагу всіх присутніх на важливість роботи Комісії. Робота в цьому напрямку буде продовжена й надалі та знаходиться на постійному контролі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора