A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

День якості освіти у громадах Бахмутського району

Дата: 18.02.2022 15:14
Кількість переглядів: 444

Фото без опису

18 лютого в Бахмутській райдержадміністрації відбувся День якості освіти у громадах Бахмутського району, який було проведено  управлінням Державної служби якості освіти у Донецькій області. У заході  взяли  участь заступники голів з гуманітарних питань, керівники управлінь (відділів) освіти територіальних громад Бахмутського району.

На початку консалтингу «Синергія між державою, засновником, директором, громадою – важливий фактор на шляху підвищення якості освіти» з вітальним словом до учасників заходу звернулися голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов, заступник голови Бахмутської районної ради Людмила Газіна та начальник управління Державної служби якості освіти у Донецькій області Тетяна Ремпель.

Під час консалтингу було розглянуто такі питання:

  • формування єдиного розуміння громадою стратегічних напрямів у роботі управління Служби та функціонування інструментів реалізації державної політики;
  • роль засновника закладу освіти у забезпеченні якості освіти у громадах в умовах децентралізації;
  • інституційний аудит школи: що варто знати засновнику закладу загальної середньої освіти;
  • сертифікація як інструмент підтримки та мотивації педагогів до самовдосконалення і підвищення професійної майстерності;
  • формування спільного розуміння якості освіти, інформаційна підтримка та систематичне інформування стейкхолдерів щодо ключових питань реформування освіти, зокрема забезпечення якості освіти та якості освітньої діяльності.

За  підсумками роботи акцентовано увагу  щодо ролі органів влади всіх рівнів в частині забезпечення  якості  освіти  у територіальних громадах, підвищення якості освітньої діяльності закладів освіти та удосконалення внутрішньої якості освіти. Під час проведення   Дня якості освіти у громадах Бахмутського району були  відпрацьовані та узгоджені  напрямки співпраці учасників консалтингу  на 2022 рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора