A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Керівництво Бахмутської райдержадміністрації взяло участь у сесії Бахмутської районної ради

Дата: 17.02.2022 15:50
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

17 лютого керівництво Бахмутської РДА, начальники управлінь і відділів  райдержадміністрації взяли участь у пленарному засіданні чергової сесії Бахмутської районної ради.

Згідно з порядком денним голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов до уваги депутатів представив Звіт про виконання делегованих повноважень у 2021 році. У звітному періоді райдержадміністрація  здійснювала реалізацію делегованих повноважень за напрямками, що визначені статтею 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Начальник відділу соціально-економічного розвитку територій та агропромислового розвитку райдержадміністрації Оксана Сопельник проінформувала депутатів щодо проектів рішень  «Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2021 рік» і «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2022 рік».

З питання щодо затвердження звіту про виконання районного бюджету на 2021 рік доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Любов Бондаренко.

За результатами розгляду вищезазначених питань депутатами районної ради прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора