A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбувся Публічний звіт голови Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області за 2021 рік

Дата: 16.02.2022 16:22
Кількість переглядів: 546

Фото без опису

Сьогодні у великій залі засідань адмінбудівлі райдержадміністрації відбувся Публічний звіт голови Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області за 2021 рік.

У залі серед запрошених – керівники територіальних громад і військово-цивільних адміністрацій, представники силових структур, державних установ, підприємств району,  інститутів громадянського суспільства, засобів масової інформації. З нагоди відзначення Дня єднання та на підтримку ініціативи Президента України Володимира Зеленського всім присутнім були роздані синьо-жовті стрічки.

Під час Публічного звіту голова райдержадміністрації Олексій Рослов проінформував про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використання коштів державного бюджету та проведену роботу з інших питань, що стосуються діяльності Бахмутської райдержадміністрації в 2021 році.

Детальніше зі змістом Публічного звіту можна ознайомитися за посиланням:

"Публічний звіт голови Бахмутської районної державної адміністрації за 2021 рік"

Після заслуховування Публічного звіту працівники Бахмутської райдержадміністрації та районної ради, запрошені зробили колективне фото на підтримку ідеї консолідації суспільства заради миру на українській землі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора