A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулося засідання колегії Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 16.02.2022 14:36
Кількість переглядів: 523

Фото без опису

16 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів чергове засідання колегії райдержадміністрації. На засідання були запрошені керівники територіальних громад і військово-цивільних адміністрацій, державних установ, підприємств, представники інститутів громадянського суспільства, засобів масової інформації.

На виконання Указу Президента України від 14 лютого 2022 року № 53/2022 про оголошення 16 лютого Днем єднання та на підтримку його ініціативи перед початком засідання члени колегії, запрошені, працівники райдержадміністрації разом виконали Державний Гімн України.

Далі згідно з порядком денним були розглянуті питання:

  • про виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району  на  2021 рік;
  • про стан організації роботи щодо контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування, розташованими на території Бахмутського району, делегованих повноважень органів виконавчої влади за підсумками 2021 року.

З першого питання заслухали начальника відділу соціально-економічного розвитку територій та агропромислового розвитку райдержадміністрації Оксану Сопельник.

У звітному періоді проведена значна робота з виконання заходів Програми, що були профінансовані. Всього Програмою передбачено фінансування в сумі
223 287,925 тис. грн., в тому числі за рахунок: коштів державного бюджету – 220 360,637 тис. грн., коштів районного бюджету – 2 787,598 тис. грн., коштів бюджету місцевих рад – 139,690 тис. грн.

Виконання Програми в цілому становить 106,24 %  або 237 222,331 тис. грн., у  тому  числі в розрізі бюджетів: кошти державного бюджету – 106,53% або
234 749,523 тис. грн., кошти районного бюджету – 87,38% або
2 435,698 тис. грн., кошти бюджетів  місцевих рад – 26,57 % або 37,110 тис. грн.

За результатами розгляду питання прийнято рішення Програму економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2021 рік вважати виконаною.

Про стан організації роботи щодо контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування, розташованими на території Бахмутського району, делегованих повноважень органів виконавчої влади за підсумками 2021 року членів колегії проінформувала керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова.

У звітному періоді заходи щодо контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади проводилися згідно із затвердженими Графіком і Планом контролю за виконанням органами місцевого самоврядування, розташованими на території району делегованих повноважень органів виконавчої влади на 2021 рік.

У 2021 році структурними підрозділами райдержадміністрації було здійснено 41 перевірку виконкомів місцевих рад району з питання виконання ними делегованих повноважень, що становить майже 100 % від запланованих перевірок. У процесі здійснення контролю працівниками структурних підрозділів райдержадміністрації виконкомам місцевих рад надавалась необхідна практична і методична допомога з організації відповідної роботи.

За результатами проведених перевірок були підготовлені аналітичні довідки із зазначенням виявлених недоліків і рекомендаціями, з якими ознайомлено місцевих голів з метою організації роботи щодо усунення виявлених недоліків і недопущення їх у подальшій роботі.

За результатами розгляду питань порядку денного голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов доручив структурним підрозділам підготувати відповідні проекти розпоряджень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора