A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Часовоярській громаді вшанували воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2022 16:33
Кількість переглядів: 472

Фото без опису

 

15 лютого виповнилося 33 роки з дня виведення контингенту Радянської Армії з Демократичної Республіки Афганістан. Війна у далекій чужій країні забрала тисячі життів українців і донині пронизує болем людські серця.

Сьогодні голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов, заступник голови райдержадміністрації Сергій Кальян  разом із мешканцями Часовоярської міської територіальної громади віддали шану воїнам-інтернаціоналістам, які виконували непросту місію на території інших держав, брали участь у врегулюванні військових конфліктів.

У Свято-Борисо-Глібському храмі пройшла панахида за українцями, які загинули  на чужини. Потім біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг-реквієм за участю керівництва Бахмутської райдержадміністрації, Часовоярської міської ради, ветеранів війни у Афганістані, членів родин воїнів-інтернаціоналістів, місцевих мешканців. Учасники меморіального заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих співвітчизників і поклали квіти до підніжжя пам’ятника.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора