A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі відбулася нарада з питань територіальної оборони

Дата: 15.02.2022 15:25
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

15 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов спільно із заступником голови Бахмутської районної ради Людмилою Газіною провів робочу нараду з міськими, сільським головами, їх заступниками та  керівниками військово-цивільних адміністрацій району.

У центрі обговорення постали питання фінансування заходів Програми забезпечення заходів територіальної оборони територіальних громад Бахмутського району Донецької області на 2021-2025 роки. На сьогоднішній день вже були досягнуті певні домовленості, але з урахуванням Указу Президента України від 14 лютого 2022 року № 53/2022 та доручень керівництва облдержадміністрації виникла потреба знову обговорити питання фінансового забезпечення заходів вищезазначеної Програми, які були опрацьовані Бахмутською райдержадміністрацією з окремим 104 батальйоном територіальної оборони м. Бахмут.

За результатами обговорення порушених питань учасники наради висловили готовність до співпраці щодо надання підтримки батальйону територіальної оборони з метою належної підготовки підрозділів територіальної оборони та штабу району територіальної оборони до виконання визначених законодавством завдань.

В подальшому райдержадміністрацією буде здійснюватися координація виконання Програми забезпечення заходів територіальної оборони територіальних громад Бахмутського району Донецької області на 2021-2025 роки і відповідних місцевих програм.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора