A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі відбулася нарада з питань територіальної оборони

Дата: 04.02.2022 14:31
Кількість переглядів: 563

Фото без опису

4 лютого під керівництвом голови Бахмутської райдержадміністрації Олексія Рослова і голови Бахмутської районної ради Світлани Кіщенко відбулася робоча нарада з головами, заступниками голів місцевих рад і керівниками військово-цивільних адміністрацій району.

У центрі обговорення постали питання надання підтримки батальйону територіальної оборони, який було створено у Бахмутському  районі відповідно до законів України  «Про основи національного спротиву», «Про оборону України». На теперішній час виділено приміщення, де має бути розташований штаб батальйону, але там необхідно створити належні умови для його функціонування та успішного виконання покладених на нього повноважень. 

Керівництво району звернулось до учасників наради з пропозицією розглянути можливість надання допомоги в оснащенні вищезазначеного приміщення оргтехнікою, меблями, канцелярським приладдям тощо. Також було рекомендовано розробити місцеві програми забезпечення заходів територіальної оборони на п’ять років і передбачити фінансування задля їх реалізації. В подальшому райдержадміністрацією буде здійснюватися координація виконання «Програми забезпечення заходів територіальної оборони Бахмутського району Донецької області на 2021-2025 роки» і відповідних місцевих програм.      

Враховуючи важливість даного питання, учасники наради висловили готовність до співпраці щодо надання підтримки батальйону територіальної оборони Бахмутського району з метою створення належних умов для здійснення ним визначених законодавством повноважень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора