A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулась обласна онлайн-нарада з питань земельних відносин

Дата: 03.02.2022 12:08
Кількість переглядів: 504

Фото без опису

3 лютого голова Бахмутської РДА Олексій Рослов і фахівці райдержадміністрації взяли участь у обласній онлайн-нараді, що проходила під головуванням першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Мороза.

Під час наради обговорювалися питання щодо виконання розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 24.01.2022 № 61/5-22 «Про план заходів щодо наповнення місцевих бюджетів Донецької області у 2022 році, ефективного та раціонального використання коштів місцевих бюджетів усіх рівнів», вжиті органами місцевого самоврядування заходи, спрямовані на збільшення надходжень до місцевих бюджетів від сплати за землю.

Були розглянуті питання про проведення територіальними громадами інвентаризації земель і складання реєстру земельних ділянок,  водних об’єктів, які не використовуються, вжиття заходів для їх ефективного використання, проведення земельних торгів і використання коштів, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

Мова йшла також про укладання договорів оренди на земельні ділянки під польовими шляхами на землях сільськогосподарського призначення, під полезахисними смугами, оформлення права оренди на земельні ділянки в комплексі з розташованими на них водними об’єктами за результатами земельних торгів.

На нараді була приділена увага питанням здійснення громадами самоврядного контролю за використанням і охороною земель та взаємодії з Головним управлінням Держгеокадастру у Донецькій області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора