A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання поточної роботи структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 31.01.2022 11:30
Кількість переглядів: 509

Фото без опису

31 січня голова Бахмутської РДА Олексій Рослов  провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

На нараді обговорювалися питання стосовно виконання районного бюджету, житлово-комунальної сфери, епідеміологічної ситуації в районі та функціонування закладів освіти в умовах підвищення рівня захворюваності на COVID-19, методичної й практичної допомоги громадам з питань надання адміністративних послуг, соціального захисту населення, територіальної оборони та інші. Також учасники наради були проінформовані про нове в законодавстві, що стосується місцевого самоврядування в Україні.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова акцентувала увагу начальників управлінь і відділів на необхідності заслухати у структурних підрозділах з правом юридичної особи питання щодо підсумків роботи зі зверненнями громадян у 2021 році та надати до райдержадміністрації копії наказів з цього питання.

Крім того, керівникам структурних підрозділів було наголошено на активізації роботи з висвітлення діяльності очолюваних ними управлінь і відділів на вебсайті Бахмутської РДА, в соціальній мережі Facebook.

За підсумками проведення апаратної наради надані протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора