A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулося засідання Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 28.01.2022 11:43
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

28 січня відбулося засідання Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації. У засіданні взяв участь голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов, який висловив вдячність членам Громадської ради за небайдужість до сьогодення та майбутнього Бахмутського району і бажання працювати у складі консультативно-дорадчого органу.

– Бахмутська райдержадміністрація, я особисто завжди відкриті до конструктивного діалогу з представниками громадськості. Ми готові до співпраці для вирішення питань соціально-економічного розвитку територій, якими райдержадміністрація опікується спільно з органами місцевого самоврядування, – підкреслив керівник району.

На порядок денний були винесені питання обрання голови, заступника і секретаря Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації. За результатами голосування головою Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації обрано Галушку Олександра Івановича, голову громадської організації «Бахмутський козацький Слобідсько-Український полк», заступником голови – Андрєянова Геннадія Ілліча, заступника голови громадської організації «Часовоярська міська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку», секретарем – Верич Ірину Іванівну, члена президії Бахмутського районного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу.

Також на засіданні були обговорені форми роботи, основні завдання, права консультативно-дорадчого органу відповідно до Положення про  Громадську  раду  при  Бахмутській райдержадміністрації, що затверджено розпорядженням голови Бахмутської райдержадміністрації від 21 червня 2019 року № 272.

На завершення засідання голова Громадської ради Олександр Галушка запропонував присутнім до 15 лютого 2022 року надати секретарю Громадської ради або сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації  пропозиції щодо питань для розгляду на засіданнях Громадської ради з метою складання плану роботи на 2022 рік.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора