A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі проведено інформаційну сесію з питань земельних відносин

Дата: 27.01.2022 14:02
Кількість переглядів: 425

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація приділяє пильну увагу питанням дотримання в районі чинного законодавства у сфері земельних відносин.

27 січня перший заступник голови Бахмутської РДА Сергій Кальян, фахівці райдержадміністрації взяли участь у інформаційній сесії за темою «Використання цифрових інструментів моніторингу землекористування за допомогою платформи SmartFarming у середовищі громад та сільгоспвиробників»,  що проводилася для фахівців у сфері земельних відносин  представниками ТОВ «Смартфармінг-Схід» за підтримки проекту UNDP ПРООН зі створення Консультаційного бюро з питань роз’яснення земельної реформи в Україні.

Під час інформаційного заходу були розглянуті питання, що стосуються  аналізу користування землями сільгосппризначення у територіальних громадах за допомогою платформи SmartFarming, співпраці з агровиробниками у сфері інтеграції інноваційних рішень у сільському господарстві, інтеграції для агровиробників рішень щодо контролю, моніторингу та управління земельним банком.

Слід зазначити, що у зв’язку зі змінами у законодавстві впродовж 2021 року Бахмутською райдержадміністрацією була проведена робота щодо посилення контролю за використанням земельних ділянок різного цільового призначення, виявлення порушників і притягнення їх до відповідальності. Бахмутська райдержадміністрація й надалі в межах визначених повноважень вживатиме заходи, що сприяють врегулюванню земельних питань у правовому полі.  

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора