A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулося засідання колегії Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 26.01.2022 14:33
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

26 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов у онлайн-режимі провів перше в цьому році засідання колегії райдержадміністрації. На порядок денний були винесені наступні питання:

про виконання районного бюджету за 2021 рік;

про підсумки роботи зі зверненнями громадян у Бахмутській райдержадміністрації за 2021 рік;

про стан виконавської дисципліни у структурних  підрозділах Бахмутської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2021 році.

За першим питанням заслухали начальника фінансового управління Любов Бондаренко.

Загальний обсяг доходів районного бюджету у 2021 році становить 1 410 755 грн., у тому числі: доходи загального фонду бюджету – 1 343 794 грн., спеціального фонду – 18 361 грн., трансферти – 48 600 грн.

Загальний обсяг видатків районного бюджету у 2021 році становить 8 718 340 грн.,у тому числі: обсяг видатків загального фонду бюджету – 8 632 053 грн., обсяг видатків спеціального фонду бюджету – 86 287 грн.

Станом на 01 січня 2022 року прострочена кредиторська заборгованість за захищеними статтями видатків відсутня.

За результатами розгляду питання колегією Бахмутської райдержадміністрації запропоновано схвалити звіт про виконання районного бюджету Бахмутського  району  за  2021  рік та винести на затвердження сесії Бахмутської районної ради.

Про підсумки роботи зі зверненнями громадян у Бахмутській райдержадміністрації за 2021 рік членів колегії проінформувала керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова.

У 2021 році від мешканців Бахмутського району до Бахмутської райдержадміністрації та через органи влади вищого рівня надійшло  762 звернення. Слід зазначити, що в порівнянні з 2020 роком загальна кількість звернень громадян, що надійшла до Бахмутської райдержадміністрації, зменшилась на 262 звернення (25,6%).

У 2021 році кількість колективних звернень також зменшилось на 2 звернення в порівнянні з попереднім роком і склала 10 звернень. У звітному періоді до райдержадміністрації  надійшло 23 повторні звернення, що на 18 звернень більше, ніж у минулому році.

За результатами розгляду питання, з метою удосконалення роботи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення керівникам структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації, міським, селищним, сільським головам, керівникам військово-цивільних адміністрацій, підприємств, організацій, установ Бахмутського району рекомендовано:

 постійно вживати дієвих заходів щодо неухильного виконання вимог Закону України «Про звернення громадян» у частині забезпечення реалізації конституційних прав громадян на письмове звернення, особистий прийом і телефонну «гарячу лінію;

посилити контроль за дотриманням термінів розгляду звернень громадян;  забезпечити надання обґрунтованих відповідей за підсумками розгляду звернень.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова також проінформувала про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах Бахмутської райдержадміністрації за підсумками роботи у 2021 році.

У звітному періоді з урахуванням попередніх років у Бахмутській райдержадміністрації на контролі перебувало всього 1292 документа вищого рівня, з них: 78 розпоряджень голови Донецької облдержадміністрації, 1214 інших документів вищого рівня. Також на контролі перебуває більше  40 регіональних програм і довгострокових заходів. На сьогодні найбільша кількість програм діє у галузі  з питань охорони здоров'я, сім'ї та молоді, освіти та науки, хід виконання яких розглядається на координаційних радах, робочих нарадах, засіданнях колегії райдержадміністрації.

У Бахмутській райдержадміністрації складаються щотижневі та щомісячні плани-графіки з виконання контрольних документів, згідно з якими проводиться аналіз виконавської дисципліни. За підсумками роботи  у 2021 році стан виконавської дисципліни становить 99%.

Процес удосконалення контрольної ділянки роботи щодо поліпшення стану виконавської дисципліни у структурних підрозділах райдержадміністрації триває й перебуває на постійному контролі керівництва райдержадміністрації.

За результатами розгляду питань порядку денного Олексій Рослов доручив структурним підрозділам підготувати відповідні проекти рішень.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора