A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації відбулося засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Дата: 24.01.2022 13:56
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

24 січня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Сергій Кальян провів чергове засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні були підведені підсумки роботи комісії за 2021рік, а також заслухані представники комісій Бахмутської міської ради  та Торецької міської військово-цивільної адміністрації.

За результатами роботи комісій спостерігається позитивна динаміка щодо зменшення заборгованості із заробітної плати, зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до місцевих бюджетів і Пенсійного фонду України.

Робота за цим напрямком буде продовжена й надалі та перебуватиме на постійному контролі керівництва Бахмутської райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора