A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання поточної діяльності структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 24.01.2022 10:35
Кількість переглядів: 378

Фото без опису

24 січня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Сергій Кальян провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

На нараді розглянуті питання охорони здоров’я, в тому числі стану щодо захворюваності на COVID-19 і вакцинації населення району, взаємодії структурних підрозділів райдержадміністрації з громадами з питань захисту прав дітей, цивільного захисту і територіальної оборони, надання методичної та практичної допомоги щодо підготовки річних звітів за 2021 рік й інші. Також держслужбовці були ознайомлені з новим у законодавстві.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова акцентувала увагу начальників управлінь і відділів на своєчасному наданні до відділу соціально-економічного розвитку територій та агропромислового розвитку райдержадміністрації змістовних інформацій для підготовки публічного звіту голови райдержадміністрації про роботу за 2021 рік і звіту про виконання райдержадміністрацією делегованих повноважень за 2021 рік.

За підсумками проведення апаратної наради надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора