A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутська райдержадміністрація вдячна Командуванню Об’єднаних сил за привітання з новорічними і різдвяними святами дітей пільгових категорій Бахмутського району

Дата: 13.01.2022 14:53
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

П’ятий рік поспіль на сході України успішно реалізується національний мистецький проект «АРТПЕРЕМИР’Я», заснований за ініціативи і сприяння командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України, генерал-лейтенанта Сергія Наєва.  Цього року в рамках проекту 11-15 січня в населених пунктах, наближених до лінії зіткнення, проходить  святкова акція «Різдвяний караван казок»: для дітей-сиріт, дітей з особливими потребами, дітей з малозабезпечених родин і родин внутрішньо переміщених осіб проводяться святкові заходи, театральні вистави із врученням солодких подарунків.

13 січня командування Об’єднаних сил привітало з новорічними і різдвяними святами дітей-сиріт і дітей з особливими потребами Бахмутського району. В соляних печерах ДП «АРТЕМСІЛЬ» у м. Соледар для них було влаштоване дивовижне свято. Діти переглянули музичну казку «Зимові пригоди крукоруків» Чернігівського обласного театру ляльок ім.О. Довженка і отримали солодкі подарунки від військових.

Керівник апарату Бахмутської РДА Надія Тутова від імені голови райдержадміністрації Олексія Рослова висловила вдячність командувачу Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенанту Сергію Наєву, офіцеру Об’єднаних сил ЗСУ, письменнику Борису Кутовому, колективу Чернігівського обласного театру ляльок ім. О. Довженка, керівництву ДП «АРТЕМСІЛЬ» за небайдужість і увагу до юних мешканців нашого району, належну організацію та проведення заходу і вручила Подяки райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора