A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДНЗ «Бахмутський професійний аграрний ліцей» запросив мешканців Часовоярської громади на різдвяний захід «Традиції святого вечора»

Дата: 06.01.2022 14:55
Кількість переглядів: 774

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація та ДНЗ «Бахмутський професійний аграрний ліцей» співпрацюють упродовж багатьох років. За цей час учнями ліцею під керівництвом педагогів проведено чимало соціальних акцій, виставкових, інформаційно-просвітницьких, культурно-мистецьких заходів для мешканців району.

6 січня у Будинку культури Часовоярської міської територіальної громади учнівська молодь і педколектив навчального закладу за підтримки голови Бахмутської райдержадміністрації Олексія Рослова провели різдвяний захід «Традиції святого вечора».

Керівник району привітав мешканців і гостей Часовоярської громади з Різдвом Христовим і побажав, щоб це свято ознаменувало початок  дороги у новий щасливий рік, який пройде під знаком миру і добра.

А тим часом у приміщенні Будинку культури розгорнули своє дійство вертепи,  тут можна було ознайомитися з виставкою страв до столу на свят-вечір і скуштувати кутю, приготовлену за різними рецептами.

Присутні ніби поринули у чарівний світ різдвяної історії, згадали давні традиції та звичаї українського народу, пов’язані із святкуванням Різдва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора