A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули питання поточної роботи структурних підрозділів Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 04.01.2022 11:18
Кількість переглядів: 601

Фото без опису

4 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Олексій Рослов провів першу в цьому році апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, на якій були розглянуті питання стосовно основних напрямків їх діяльності.

Начальники управлінь і відділів доповіли про результати роботи за минулий тиждень, проінформували про основні завдання та заходи, заплановані на найближчі дні. Пріоритетними у роботі Бахмутської райдержадміністрації залишаються питання соціального захисту населення, прав й інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, медичного обслуговування та вакцинації мешканців району проти COVID-19.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова акцентувала увагу керівників структурних підрозділів на необхідності своєчасного звітування про стан організації та здійснення внутрішнього контролю на виконання пункту 10 Основних засад здійснення внутрішнього контролю розпорядниками бюджетних коштів, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12.12.2018 № 1062 (із змінами), і розміщення річних звітів за 2021 рік і планів на 2022 рік на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних.

За підсумками проведення апаратної наради надані протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора