A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робота в Бахмутському районі щодо підвищення якості та доступності медичних послуг високо оцінена на Всеукраїнському конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування»

Дата: 29.12.2021 09:32
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

Питання підвищення якості та доступності медичних послуг в умовах реформування системи охорони здоров’я є одними із пріоритетних у діяльності органів місцевої влади. Зокрема, Бахмутською райдержадміністрацією була проведена значна робота задля позитивного вирішення питання будівництва нової амбулаторії в с-щі Опитне. За ініціативи Бахмутської райдержадміністрації в 2018-2019 роках з урахуванням субвенції обласного бюджету з районного бюджету на співфінансування будівництва амбулаторії було виділено 931,603 тис.грн.

Минулого тижня підведені підсумки цьогорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» та визначені переможці. За підсумками розгляду практик конкурсною комісією визначені 28 переможців. Найбільша кількість нагород у Донецької області – 6 переможців, і серед них – Бахмутська міська територіальна громада, яка отримала Диплом ІІ ступеня за представлення практики місцевого самоврядування «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута» в селищі Опитне».

Вітаємо Бахмутську громаду з перемогою у престижному всеукраїнському конкурсі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора