A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітаємо Званівську сільську територіальну громаду з перемогою в обласному конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування»!

Дата: 24.12.2021 13:42
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

Підведені підсумки обласного конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування», який проводиться в Донецькій області з 2018 року, і визначені переможці.  У рамках  конкурсу було представлено 28 практик від міських рад і 19 практик від сільських і селищних рад.

Серед органів місцевого самоврядування в номінації «Сільські, селищні ради» кращою визнана Званівська сільська  рада з практикою «Розробка та впровадження моделі управління земельними та іншими ресурсами Званівської сільської ради з використанням ІТ-технологій». Друге місце посіла Іллінівська сільська рада, третє – Великоновосілківська селищна рада.

Перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз вручив голові Званівської сільської територіальної громади Софії Максименко відзнаку за зайняте I місце в обласному конкурсі та побажав успіхів і вагомих досягнень у роботі задля динамічного соціально-економічного розвитку своєї громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора